Hej,

Jeg hedder Louise Kingwill.

Jeg er uddannet alternativ kropsbehandler, i egen fuldtids praksis siden 2007 og ejer af Back To Body Kropsterapi i Fiolgade, Helsingør.

Jeg er vendt hjem til Danmark i 2021 sammen med min mand og vores to børn efter at have været bosat i Sydafrika en række år. Det er dog skønt at være hjemme i Danmark igen, tæt på familien og at kunne kalde smukke Helsingør mit hjem.

Alternativ behandling og det at arbejde med energi og sin egen krop har haft min interesse siden min ungdom. En dobble skoliose diagnose som 16-årig krævede at jeg gik med glasfiber korset i halvandet år og sørgede for at min ryg altid har haft min opmærksomhed. Jeg har arbejdet med min egen krop gennem yoga og mange andre metoder siden da og føler at jeg bringer alt den erfaring med mig som behandler.

Jeg blev færdig uddannet som zoneterapeut i 2007, hos verdenskendt lærer Inge Dougans gennem en 2 år lang diplom uddannelse. Dette lagde et godt grundlag til min viden gennem lære af anatomi, fysiologi, sygdomslære, farmakologi, ernæring, kinesiske meridianteorier og filosofier samt Zoneterapi. Det betød også at jeg kunne blive RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler) gennem FDZ (Forenede Danske Zoneterapeuter) som jeg nu tilhører.

I 2013 begyndte jeg at videreuddanne mig for at tilføje øvrige behandlinger til mit repertoir da jeg følte at jeg savnede at også kunne gå ind og arbejde mere fysisk og strukturelt med selve kroppen, for at hjælpe den med at løsne op. Jeg blev uddannet i forskellige massage former såsom Holistisk Massage, Indisk Hovedmassage og Lymphemassage.Det blev dog snart klart for mig at mine massage klienter vendte tilbage igen og igen efter et stykke tid med de samme ømme og låste muskler for at opnå midlertidig lindring.

Derfor valgte jeg at blive uddannet i den meget effektive tyske Dorn Metode (rygsøjle, bækken, led og selvhjælpsterapi) samt Breuss Massage (blid ryg massage) i 2015 hvilket tillod mig nu endeligt at arbejde blidt men dybt og i aktivt samarbejde med mine klienter for at opnå bedre symmetri og balance i bevægelsesapparatet. Jeg har oplevet fantastiske resultater med Dorn Metoden med mine klienter og elsker derfor at benytte mig af denne terapiform (læs mere om den under Behandlinger). Det viser sig at når vores rygsøjle, bækken samt ben lengde kommer i balance, falder så meget af vores øvrigt helbred på plads, med det endelige resultat at vi får det bedre.

Når jeg arbejder med fødderne i zonneterapi sætter jeg derfor også altid fokus på ryg zonen og vi kigger på hvad der foregår her, fordi det har så meget indflydelse på resten af vores helbred og forskellige organer. Det at så også at kunne arbejde med selve ryggen, sammen med mine klienter har givet mig muligheden for selv at bearbejde det jeg finder frem til under behandlingen til stor fordel og det giver mig stor tilfredshed.

Jeg glæder mig til at møde dig og vores samarbejde og byder dig velkommen til at tage kontakt med mig hvis du har spørgsmål angående mine behandlinger i forhlod til dit helbred eller kunne tænke dig at booke en tid.

Med venlig hilsen,

Louise Kingwill