Hvad er Dorn Metoden

Den meget enkle og effektive tyske Dorn Metode (opkaldt efter Dieter Dorn for 30 år siden) er endnu ikke meget kendt eller udbredt i Danmark. Det er en blid og smertefri metode brugt til at rette ryghvirvlerne, bækken, benlængde og led samt genetablere balance i kroppen. Metoden kan også bruges til selvhjælp så du selv øger dit velvære og formindsker dit behov for fremtidige behandlinger. Udover selve behandlingen lærer jeg dig hvordan du selv kan hjælpe din krop ”på plads” ved hjælp af lette øvelser du kan lave hjemme.

Balanced - Unbalanced human frame reference

Behandlingen

Vi starter med en indledende snak om hvordan du og din krop har det for at fokuser behandlingen. For optimering, indledes behandlingen med en kort Breuss rygmassage. Denne blide massage teknik reducerer spænding og øger revitalisering af ryggen og diskusskiverne. De to behandlingsteknikker er meget effektive når udført sammen.

For massagen ligger klienten på briksen i undertøj, dækket af håndklæder på de dele af kroppen som ikke bearbejdes. Vi kigger dernæst på eventuel benlængde forskel og asymmetri i kroppen og arbejder dynamisk i stående og siddende stillinger.

Gennem blide og dynamiske tryk flyttes ryghvirvler og led smertefrit tilbage til den korrekte position uden pludselige ryk eller tryk. Klienten deltager aktivt med bevægelser og afslappet vejrtrækning, således at processen bliver en rolig og kontrolleret proces med god kommunikation, så vi altid arbejder sammen og med respekt for din krop.

Vi gennemgår og retter på alle dine led og ryghvirvler, løsner din nakke, retter på bækken og benlængde, så din rygsøjle får et velbalanceret fundament og nemmere kan slippe på skævheder.

Når du starter med et Dorn forløb er der ofte behov for 2-3 behandlinger, helst ikke mere end med en uges mellemrum. Du vil oftest opleve at symptomer formindskes allerede efter første behandling. Dog ligesom med mange andre behandlinger kan man i efterfølgende 24-48 timer være øm, især efter første behandling. Det er vigtigt at du tager det roligt efter behandlingen og minimere tunge løft og fysisk træning i denne periode. Så får justeringerne nemlig ro, tid til at arbejde og finde deres rette plads i kroppen.

60min/800,-  
Åbningstilbud 560,- Brug rabatkoden: BackToBody

Spine - organ relationship reference