Vi starter med en indledende snak om hvordan du og din krop har det for at fokuser behandlingen. Klienten ligger komfortabelt på en briks, på ryggen, fuldt påklædt og med bare fødder.

I en zoneterapi behandling arbejder jeg hovedsageligt med fødderne som indeholder et fuldstændigt ”kort” der afspejler hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, afspejler det som regel den del af kroppen som ikke fungerer optimalt og lider af ubalance. Resultatet er typisk sygdom, smerter, træthed og/ eller utilpashed. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, massage og/eller mikromagneter, kan man påvirke organerne til en bedre funktion samt fjerne energi blokeringer og dermed hjælpe kroppen med at genoprette balance. Jeg arbejder desuden også med Meridian banerne som ender i alle vores fingre samt tæer, så behandlingen er en synergi mellem stimulering af reflekszoner samt meridianer for at etablere frit flow og balance i kroppen.

Det er som regel en dybt afslappende behandling men der kan godt være ømme punkter som vi så arbejder lidt dybere med og aldrig hårdere end hvad klienten kan tåle. Behandlingen afsluttes med en afslappende fodmassage og dybe vejrtrækninger.

Det er meget naturligt at have en eller flere reaktioner efter en behandling. Det kan være fra velbehag til træthed, dyb søvn eller øget energi, øget tarmfunktion, ændringer i vores urin farve/lugt, humørsvingninger, hovedpine eller kortvarig op blusning af gamle og nuværende symptomer. Disse er alle positive tegn på at kroppen tager imod og arbejder på bedring af blokeringer og ubalancer i kroppen. Det er derfor vigtigt at drikke nok vand i det næste døgn efter behandlingen for at hjælpe kroppen med at komme af med affaldstoffer med færre medfølgende uønskede symptomer.

Det er muligt at få tilskud til zoneterapibehandlinger gennem flere sundhedsforsikringer og Sygeforsingen ”danmark”. Kontakt din sundhedsforsikring og hør hvordan du er dækket eller tjek ”Sygesikringen ”danmark” side om Zoneterapi

50min/500,- Voksen
Åbningstilbud 350,- Brug rabatkoden: BackToBody

30min/300,- Barn under 12
Åbningstilbud 245,- Brug rabatkoden: BackToBody