Vi starter med en indledende snak om hvordan du og din krop har det for at fokuser behandlingen. Klienten ligger afklædt (undtagen underbukser) på en briks og er tildækket af håndklæder på de dele af kroppen som ikke bearbejdes.

Massagen er sammensat af en række klassiske massage greb fra Svensk og Deep Tissue Fysiurgisk Massage samt Akupressur og skræddersyet til klientens problemer. Denne olie massage fokuserer på den øvre og nedre del af ryggen, nakken, skuldre, arme, hænder, hoved & ansigt for behandling af ømme eller låste muskler, spænding, stress og dårlig cirkulation. Ben og fødder massage tilføjes i 60min. helkropsmassage.

Bevægelsen er langsommere og trykket er dybere og mere koncentreret på områder med spænding og smerte for at nå sub-lag af muskler og fascia. Dyb vejrtrækning anbefales når disse områder bearbejdes.

Jeg kigger og føler også efter om din rygsøjle er ude a balance hvilket ofte kan være årsag til de spændte muskler og vi diskutere muligheder omkring justering (læs mere om Dorn Metoden under Behandlinger).

45min/660,- fokus på overkrop inkl. ryg

60min/880,- fokus på hele kroppen inkl. ben